Brompton Explore Special Edition

  • door Vlerick

Dat de Brompton een buitengewone vrijheid biedt is reeds lang geweten. Het is als een vliegend tapijt dat je overal kan meenemen. De perfecte partner voor in de stad.
De Brompton Explore is ontworpen voor er ook mee op uit te trekken op avontuur, in het weekend, op reis en past perfect in de wererldwijde trend van het "Bromping - Bromptoneering - Touring - Bike-Packing".De Brompton heeft een specifieke afmontage en wordt geleverd met twee Explore Edition bagagetassen en een set reserveonderdelen en tools welke een Bromptoneer nodig heeft tijdens zijn trekkingtocht.

Brompton-Explore.jpg

Hoe bijzonder is de BROMPTON EXPLORE ?

- Verkrijgbaar in 2 frametypes: Modal- en High-type, Bromptons welke geschikt zijn voor langere afstanden.
- Keuze uit de E- of L-versie: Zonder of met spatborden gemonteerd. (Op vraag van de klant kan de Brompton Explore ook door ons geleverd worden in de R-versie.)
- Onderscheidende kleurencombinatie: Forest Drab met Explore Oranje voorframe voorzien van het Explore Logo.
- Keuze van de zwarte zadelpen: standaard, verlengd of telescopisch.
- Brooks Cambium C17 zadel all-weather zadel in de speciale Giallo-afwerking.
- Banden Schwabe Marathon Racer Tanwall vouwbanden: De beste all-round opvouwbare buitenbanden.
- Premium scharnierklemmen
- Rubberen handgrepen in een zachtere samenstelling voor meer comfort.
- Afgemonteerd met de componenten uit de "Black Edition 2020" : Stuur, balhoofd, crankstel, trappers, zadelpen, zadel rails, PentaClip, spatborden, remgrepen, remklauwen, naven, velgen en spaken zijn in zwart..
- Standaard geleverd zonder verlichting. Op vraag van de klant kan de Brompton Explore ook door ons geleverd worden met Batterij- of Naafdynamoverlichting.